Keukenapparatuur | Ardland Küchen-Studio (2024)

  • DE
  • NL

Naast de keuze voor een bepaalde stijl is het kiezen van de juiste apparatuur een belangrijk onderdeel bij de aankoop van een nieuwe keuken. Welke apparatuur gaat u kiezen? Welke apparaten passen het beste bij uw levensstijl? Een keuken is niet compleet zonder de juiste apparaten. Ze nemen ons veel werk uit handen en zorgen ervoor, dat wij moeiteloos heerlijke gerechten kunnen bereiden.

Er komen voortdurend nieuwe producten op de markt. Bij Ardland zijn we altijd volledig op de hoogte en wij bieden u een ruim assortiment aan eersteklas keukentechnologie van gerenommeerde merken. Ons deskundige keukenteam praat u graag bij over de nieuwste keukenapparatuur en helpt u bij het kiezen van de apparaten die precies aansluiten bij uw wensen. Geniet in uw keuken van de voordelen van moderne, duurzame en energiezuinige keukenapparatuur van bekende Duitse fabrikanten. Ontdek hier meer over keukentechnologie en diverse toepassingen van onze belangrijkste merken Quooker, Bora, Siemens en Miele. Naast deze apparatuur vindt u bij ons in de showroom ook andere merken apparatuur en altijd de nieuwste technologie. Voor meer gemak en diversiteit in de keuken!

Overzicht van onze hoog­waardige keuken­appa­ratuur

Graag stellen wij veelbelovende innovaties en beproefde klassiekers aan u voor. We laten u zien wat de nieuwste apparaten aan mogelijkheden bieden. Daardoor wordt koken makkelijker en leuker.

Oven, fornuis en kook­plaat

Een keuken is doorgaans uitgerust met een fornuis of met een oven en een aparte kookplaat. Bij de kookplaten is inductie standaard geworden. Moderne ovens -bijvoorbeeld van Miele- beschikken over ingenieuze technologie en automatische programma’s die het bakken en braden vereenvoudigen. De oven is al geruime tijd een multifunctioneel apparaat. Het gaat al lang niet meer om bakken alleen. Tegenwoordig zijn er ovens die zelfreinigend zijn (Pyrolyse), die zorgen voor een perfect bakresultaat, een geïntegreerde magnetron hebben of een pizzasteen. Moderne ovens bieden naast de grill- en stoomfunctie vaak diverse andere opties. De oven van vandaag zit tjokvol innovaties; de droom van iedere hobbykok.

De juiste koel-vries­combi­natie vinden

Onontbeerlijk in iedere keuken is natuurlijk de koelkast. Bij Ardland hebben wij koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties van de betere merken in het assortiment. U heeft daarbij de keuze uit diverse modellen en functies. Moderne koelkasten en vriezers zijn energie-efficiënt en vaak onderverdeeld in diverse koelzones, zodat fruit, groente, en vlees langer fris houdbaar blijven. Door nieuwe koeltechnieken kunnen de verschillende levensmiddelen op de voor hun optimale temperatuur worden gekoeld. Zo hoeft u minder eten weg te gooien. Maar moderne koelkasten kunnen nog meer. Er zijn talloze functies zoals een speciale wijnkoeling, een snelkoeling of ice-dispenser. Ze kunnen worden gekoppeld aan Smart Home of beschikken over een No-Frost-techniek, zodat de vriezer niet meer ontdooid hoeft te worden.

Inno­vatieve vaat­wassers

Vaatwassers maken het leven aangenamer. Bijna niemand kan nog zonder. Vaatwassers zijn tegenwoordig zo efficiënt, dat ze minder water verbruiken dan ooit, zelfs minder dan wanneer we zelf met de hand zouden afwassen. Moderne vaatwassers zijn duurzaam en veilig voor uw servies door speciale programma’s en door hun optimale indeling bieden ze plaats aan een grote hoeveelheid vuile vaat. Wij hebben diverse vaatwassers in ons assortiment die zorgvuldig omgaan met energie en met uw servies, geluidsarm zijn en die comfortabel in en uit te pakken zijn.

Schone lucht met een moderne afzuigkap

Een afzuigkap mag niet ontbreken in de keuken. Tegenwoordig zijn er talloze afzuigkappen, die zich inmiddels niet meer per se boven de kookplaat bevinden. Wij bieden afzuigkappen in allerlei varianten, die effectief damp, vetten en geurtjes afzuigen, daar waar ze ontstaan, en ook nog eens nauwelijks zichtbaar zijn. Maak een keuze uit de nieuwste technologie. Ontdek bijvoorbeeld de innovatieve afzuigsystemen van Bora of van andere gerenommeerde merken.

Overige appa­ratuur voor de keuken

Er is echter nog veel meer keukenapparatuur. Merken als Bosch, Siemens, Miele of Bora komen steeds met nieuwe innovatieve producten op de markt, die het werk in de keuken makkelijker maken. Wij blijven op de hoogte en adviseren u graag, in het Nederlands,over de mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom om zelf de nieuwste technologie op keukengebied -zoals de Quooker- eens uit te proberen.

Keukenapparatuur | Ardland Küchen-Studio (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 5303

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.