Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (2024)

Last updated by Kaz on

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (1)

Wil je graag je nieuwe keuken met de juiste apparatuur inrichten? Of wil je de huidige apparatuur in je keuken vervangen? In beide gevallen sta je voor een leuke uitdaging. Veel keukenapparatuur merken bieden namelijk veel apparaten voor in de keuken aan.

Hoe kom je uiteindelijk tot de juiste keuze? Dit doe je allereerst door goed naar de keukenapparaten merken te kijken.

Kies altijd voor A-merk keukenapparatuur, zodat je van een lange levensduur verzekerd.

Graag laten wij je daarom hieronder kennis maken met de beste keukenapparaten merken. Neem onze top 10 door en schaf direct de beste keukenapparatuur aan.

Inhoudsopgave

 1. 1. Miele
 2. 2. Siemens
 3. 3. Bosch
 4. 4. Samsung
 5. 5. Inventum
 6. 6. Whirlpool
 7. 7. AEG
 8. 8. Liebherr
 9. 9. Zanussi
 10. 10. LG
 11. Wat is voor jou het beste merk keukenapparatuur?

1. Miele

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (2)

Wij vinden Miele het beste keukenapparatuur van dit moment. Dit is onder meer aan de indrukwekkende kwaliteit te danken. Miele is een van origine Duits merk en dat merk je aan alles terug. Aan de algehele kwaliteit, maar ook aan de afwerking.

Bijkomend voordeel is dat Miele ontzettend veel keukenapparaten aanbiedt. Allerlei soorten keukenapparatuur zijn bij Miele te verkrijgen én worden met een prima garantieperiode aangeboden.

Ook dit komt de levensduur van de Miele keukenapparaten ten goede. Uiteraard is Miele niet het goedkoopste keukenapparatuur merk; dat kun je ook niet verwachten gezien de kwaliteit.

2. Siemens

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (3)

Op nummer 2 in deze ranglijst van beste keukenapparatuur merken staat Siemens. Dit merk lijkt op veel gebieden op Miele; ook Siemens vindt zijn oorsprong namelijk in Duitsland.

Net zoals Miele weet Siemens bovendien een meer dan sublieme kwaliteit te leveren.

Wat bij Siemens ook een groot voordeel is, is het diverse aanbod. Ongeacht naar wat voor keukenapparatuur je op zoek bent, weet je zeker dat je hiervoor bij Siemens aan kunt kloppen.

Dit merk biedt ontzettend veel soorten keukenapparaten aan, levert kwaliteit en biedt een lange garantieperiode aan. Met keukenapparatuur van Siemens zit je dus goed.

3. Bosch

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (4)

We blijven nog even bij Duitse keukenapparatuur merken. Ook over het merk Bosch zijn wij namelijk uitermate te spreken.

Dit merk biedt veel soorten producten voor in de keuken aan, levert een geweldige kwaliteit en heeft haar zaakjes op orde. Dit zie je aan de garantieperiode terug, maar merk je bijvoorbeeld ook aan de service.

Net zoals bij bovenstaande keukenapparatuur merken heb je bij Bosch meer dan voldoende keuze. Zo is Bosch volgens ons ook één van de beste koelkast merken.

4. Samsung

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (5)

Voor het vierde beste keukenapparatuur merk moeten we naar Azië toe. Tientallen jaren geleden zag in Azië het merk Samsung het levenslicht.

Dat hebben we allemaal geweten; Samsung is tot één van de grootste merken wereldwijd uitgegroeid. Ook in de wereld van keukenapparaten is Samsung één van de beste merken.

Wat bij Samsung opvalt, is de combinatie van design en innovatie. Alle keukenapparaten van Samsung zijn bijvoorbeeld van de nieuwste technische snufjes voorzien.

Bovendien richt het ontwikkelingsteam de pijlen op het design; alle apparaten van Samsung zien er gelikt uit. Wat wil je nog meer?

5. Inventum

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (6)

Op nummer 5 in deze ranglijst met beste keukenapparatuur merken vinden we het merk Inventum terug.

Ten opzichte van bovenstaande merken onderscheidt dit merk op één specifiek punt: de prijsstelling. Over het algemeen kan gesteld worden dat Inventum een relatief goedkoop merk is.

Belangrijk (en leuk) detail: Inventum is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf zag in 1908 in Bilthoven het levenslicht en is sindsdien ontzettend hard gegroeid.

Bij Inventum kun je ook nog voor veel keukenapparaten terecht. Denk hierbij aan afzuigkappen, fornuizen, magnetrons, ovens, vaatwassers, vriezers en (Amerikaanse) koelkasten van Inventum. Verder bieden ze veel kleine apparaten aan, zoals grillapparaten en waterkokers.

6. Whirlpool

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (7)

Het Amerikaanse merk Whirlpool verdient ook een plekje in deze lijst met beste keukenapparatuur merken. Dit merk valt vooral op door de diversiteit binnen het aanbod.

Ongeacht naar wat voor keukenapparaat je op zoek bent, kun je bij Whirlpool aankloppen.

Daarbij ben je van een geweldige kwaliteit verzekerd. De apparaten zijn allemaal van de nieuwste technologieën voorzien en gaan ook nog gepaard met een relatief lange garantieperiode.

Met een Whirlpool apparaat in je keuken heb je zodoende nergens omkijken naar. Leuk om te weten: Whirlpool heeft een deel van het aanbod van Philips in 1991 overgenomen.

7. AEG

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (8)

Ben je op zoek naar apparatuur van het beste keukenapparatuur merk? Kijk dan ook eens naar de apparaten van AEG.

Ook dit merk heeft namelijk een hoop te bieden én heeft haar zaakjes prima op orde. Dat laatste zie je duidelijk aan het huidige aanbod terug en de service die verleend wordt.

Net zoals veel andere keuken merken komt AEG van origine uit Duitsland. De firma biedt vanuit Duitsland niet alleen keukenapparaten aan, maar ook bijvoorbeeld witgoedapparaten. Verder kun je ook voor de kleinere keukenapparaten bij AEG aankloppen.

8. Liebherr

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (9)

Liebherr is één van de meest unieke keukenapparatuur merken. Dit merk biedt niet alleen apparaten voor in de keuken aan, maar ook bijvoorbeeld graafmachines en werktuigmachines.

De focus van dit merk richt zich dus niet alleen op de keuken. Maar, de keukenapparaten van Liebherr zijn absolute aanraders.

Dit is onder meer aan de veelzijdigheid te danken. Ongeacht naar wat voor keukenapparatuur je op zoek bent, kun je hiervoor aankloppen bij Liebherr.

Dit merk zorgt te allen tijde voor de nieuwste technologieën, beste kwaliteit en uitmuntende service. Met name op het gebied van koelkasten scoort Liebherr hoge punten.

9. Zanussi

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (10)

Ga je graag voor de Italiaanse schoonheid in je keuken? Dan kun je niet om het merk Zanussi heen. Dit merk vindt zijn oorsprong in Italië en dat zie je duidelijk in het huidige aanbod terug.

Nagenoeg alle apparaten die door Zanussi verkocht worden, zien er gelikt uit. Ze zijn veelal in de welbekende (retro) Italiaanse stijl uitgevoerd.

Niet alleen het design is dik in orde, maar ook de algehele kwaliteit. Je betaalt bovendien niet al te veel geld voor de keukenapparaten van Zanussi.

Een ander voordeel is in de diversiteit van het aanbod terug te zien. Zanussi biedt zo’n beetje alle mogelijke keukenapparaten voor in jouw keuken aan.

10. LG

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (11)

Op nummer 10 in deze lijst vinden we een vrij opvallende naam terug: LG. Dit is niet direct het eerste keukenapparatuur merk waar je aan denkt, maar toch verdient LG een plekje in deze top 10. Dit is vooral aan de befaamde koelkasten te danken.

Als je een echt goede koelkast in je keuken wilt hebben, is een LG (Amerikaanse) koelkast aan te raden. De koelkasten van dit merk zijn van een uitmuntende kwaliteit, zijn van veel handige extra’s voorzien én beschikken over unieke technologieën.

De DoorCooling technologie is daar een goed voorbeeld van. Voor veel andere soorten keukenapparatuur hoef je bij LG niet aan te kloppen.

Wat is voor jou het beste merk keukenapparatuur?

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (12)

Voor welk beste merk keukenapparatuur kun je nou het beste kiezen? Dit hangt volledig van je eigen wensen af. Denk daarom voor jezelf goed over deze vragen na:

 • Wat voor keukenapparatuur wil je kopen? Niet voor alle keukenapparaten kun je bij alle bovenstaande soorten merken terecht. Sommige merken richten zich meer op de grote keukenapparaten, terwijl andere merken zich meer op de kleine keukenapparaten richten. Bepaal daarom eerst goed wat voor apparatuur je precies wilt kopen.
 • Wat is je budget? Je hebt ook nog met je budget te maken. Niet alle bovengenoemde merken hanteren namelijk dezelfde prijsstellingen. Integendeel zelfs; de prijsverschillen tussen deze beste merken keukenapparatuur kunnen aanzienlijk zijn.
 • Waar hecht je waarde aan? Tot slot moet je bepalen waar je waarde aan hecht. Wil je bijvoorbeeld een keukenapparaat hebben die boordevol de nieuwste technologieën zit? Of wil je liever keukenapparatuur hebben die in een fraai jasje gestoken is? De keuze is aan jou.

Wij raden je in ieder geval het volgende aan: Kies altijd voor A-merk keukenapparatuur. De beste merken, zie bovenstaande merken, leveren simpelweg de gewenste kwaliteit.

Bij deze merken ben je veelal ook van de juiste service en garantievoorwaarden verzekerd. De verschillen tussen bovenstaande merken zijn aanzienlijk, dus maak voor jezelf de juiste afweging(en).

Dit zijn de beste keukenapparatuur merken van 2024 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5293

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.